19.1.2021. Награде за најбоље дипломске радове

Друштво за управљање ПРЕФ-ом наградило је три најбоља дипломска рада из области финансијских тржишта, пословних финансија и финансијског управљања.

Друштво за управљање Пензијским резервним фондом Републике Српске је, у склaду са условима конкурса из новембра 2020. године, наградило три најбоља дипломска рада из области финансијских тржишта, пословних финансија и финансијског управљања. Комисију за оцјену радова су чинили: Милош Грујић, Саша Стевановић, Борис Срдић, Славко Нинковић, Срђан Раковић, Далибор Томаш, Гордана Дробњак, Миодраг Јандрић и Јасна Зрилић. Комисија је имала задатак да прочита и оцијени радове, те предложи ранг листу најбољих радова. Након обављеног задатка и међусобних консултација, Комисија је оцијенила да сљедећа три дипломска рада заслужују награде за 2020. годину:

1. Јевросима Вујанчевићса темом „Међузависност квалитета корпоративног управљања и финансијског извјештавања", Економски факултет Универзитета у Бањој Луци – са освојеним првим мјестом и наградом од 400 конвертибилних марака.

2. Дејана Пераћ, са темом „Компаративни приказ неквалитетних кредита у Босни и Херцеговини и у региону, Економски факултет Универзитета у Бањој Луци – са освојеним другим мјестом и наградом од 200 конвертибилних марака.

3. Милица Милидраговићса темом „Проблем максимизације очекиване користи инвеститора на финансијским тржиштима, Економски факултет Универзитета у Бањој Луци – са освојеним трећим мјестом и наградом од 100 конвертибилних марака.



-

Контакт


Друштво за управљање Пензијским резервним фондом Републике Српске а.д. Бања Лука

Бана Милосављевића 8
78000 Бања Лука

Телефон: 051-228-480

Fax: 051-228-488

E-mail: info@pref.rs.ba