8.11.2021. Захвалница за вишегодишњи допринос и подршку Удружењу пензионера

Предсједник Удружења пензионера Републике Српске, господин Ратко Трифуновић, уручио је данас Друштву за управљање Пензијским резервним фондом Републике Српске захвалницу за вишегодишњи допринос и подршку Удружењу пензионера.

Господин Трифуновић похвалио је сарадњу са Друштвом за управљање Пензијским резервним фондом и изразио наду да ће она, на обострано задовољство, бити настављена и у будућности.

Директор Друштва се захвалио и нагласио да је мисија Друштва да увећа повјерену имовину под управљањем: “Бринемо о популацији у трећем добу и о лицима са инвалидитетом. Наше донације су у складу са нашим могућностима. Настојимо да кроз наше дјеловање учинимо све што је у нашој моћи да поправимо квалитет живота најстарије популације. С тим у вези, сваке године настојимао да подржио рад Удружења пензионера. Осим тога, настојимо да дамо и неке друге донације у складу са потребама удружења пензионера. Најважније, настојаћемо да радимо све што је у нашој моћи да унаприједимо живот пензионера и лица са инвалидитетом. Због тога и тога сваке године исплаћујемо дивиденду у максимално законом дозвољеном износу. Настојимо се да овај подршка буде и дугуручно стаблна.”

 

 


Прилог:



-

Контакт


Друштво за управљање Пензијским резервним фондом Републике Српске а.д. Бања Лука

Бана Милосављевића 8
78000 Бања Лука

Телефон: 051-228-480

Fax: 051-228-488

E-mail: info@pref.rs.ba